Vanaf het moment dat u ons belt of bezoekt tot het ‘moment-surpreme’ dat u uw sleutel ontvangt zij wij goede kennissen geworden. Bemiddeling zien wij niet louter als verkopen maar als een zeer persoonlijk proces van oriëntatie, inleving, vertrouwen, meedenken en meeleven. Samen op zoek, gestuurd door onze marktkennis en middelen, waarbij integriteit ons sleutelwoord vormt tot uw sleutel...

Ons makelaarskantoor is gevestigd aan het Diezerplein 36 , een gezellig stadsplein met fraaie bomen en een gemoedelijke sfeer, op een van de looproutes naar de winkelstraten en terrassen van de druk bezochte stad Zwolle. Zwolle een prachtige Hanzestad met fraaie stadsmuren, de Peperbus, de Sassenpoort, de stadsgracht en vele mooie stadspanden. Maar ook buiten de grachten heeft Zwolle veel te bieden qua wonen en recreëren.

Wim Holtland is in 1987 beëdigd als makelaar en aangesloten bij de NVM. Hij trad hiermee in de voetsporen van zijn vader. Als kind ging hij al met zijn vader mee op pad tijdens taxaties en opnames van woningen, landerijen en recreatie-objecten. Maar ook tijdens de middelbare school en makelaarsopleiding bleven zij samen op pad gaan.Wim deed ook ervaring op bij Meijerink makelaardij om vervolgens in 1987 een eigen kantoor te beginnen.

Zijn echtgenote Cathy kwam in 1995 in de Zwolse makelaardij terecht. Zij rondde in 1992 haar opleiding Pabo af om vervolgens na wat omzwervingen en een studie makelaardij in 1995 terecht te komen in de Zwolse makelaardij. Cathy begon haar loopbaan als assistent makelaar bij Sonnenberg Makelaardij, werd in 1997 beëdigd als makelaar en ging in 1998 verder met haar toen inmiddels echtgenoot Wim Holtland. Cathy heeft zich verder toegelegd op verkoopstyling.

Onderhandelen is ons vak. Holtland heeft alle kennis en ervaring in huis in uw aankoop/verkoop goed te begeleiden. Wij bieden alle service die u van een NVM makelaar mag verwachten.