DE AANKOOPMAKELAAR IN ZWOLLE: EEN NUCHTERE KIJK OP EEN EMOTIONELE AANKOOP

U bent opzoek naar een aankoopmakelaar in Zwolle. Logisch, want een woning kopen doet u niet zomaar. Het is de grootste uitgave die u in uw leven doet. Logisch dat u dan ook zeker wilt weten dat u er geen spijt van krijgt. Want u zal maar zoveel geld uitgeven en later toch niet naar uw zin wonen. Juist omdat het om zoveel geld gaat, kopen de meeste mensen niet zo vaak een ander huis. Dat betekent dat u gemiddeld genomen maar weinig ervaring hebt met het kopen en verkopen van huizen. Dat hoeft echter geen enkel probleem te zijn, want wij als NVM-makelaar Zwolle, verkopen veel huizen per jaar en wij weten dus precies waar u op moet letten zeker in deze hysterische woningmarkt. De huidige markt is een verkopersmarkt, kopers ervaren veel druk en weinig ruimte om na te kunnen denken over het te kopen object. Openhuis, kijkmomenten, inschrijvingen hoe anders staat de markt er sinds een paar jaar voor. In deze markt is het prettig om een beroep te kunnen doen op de deskundigen die dagelijks in de markt actief is.

Wim Holtland, makelaar o.z, een echte blauwvinger bij wie het vak met paplepel is in gegoten en die elke baksteen in Zwolle kent, begeleidt u als aankoopmakelaar op een deskundige, maar zeker ook op een nuchtere wijze bij de aankoop van een woning. Hij zal u zonder blikken of blozen vertellen waarom u die ene woning niet moet kopen, echter is zijn enthousiasme des te groter als de woning gevonden is. Geduld hebben, geen overhaaste beslissingen nemen, maar soms ook wel even snel handelen omdat de markt daarom vraagt is dan ook zijn motto. Tegenwoordig kan iedereen zich prima op de hoogte houden van het meest recente aanbod middels de grootste woningsite: www.funda.nl. Toch is de rol van de aankoopmakelaar zeer groot en kan hij veel voor u betekenen. Een aankoopmakelaar kijkt naar de bouwkundige staat, de courantheid, waarde en de staat van onderhoud van de woning. In deze markt lijken alle woningen snel verkocht te worden, maar stel dat de markt toch weer anders gaat worden, blijft u dan zitten met een incourante woning?

Met de marktkennis van de makelaar kan hij voor u gaan onderhandelen over de prijs, aanvaarding en overige voorwaarden. Zowel Cathy als Wim Holtland begeleiden u van zoekopdracht tot eigendomsoverdracht van uw droomhuis bij de notaris.

Onderhandelen is ons vak. Holtland heeft alle kennis en ervaring in huis in uw aankoop/verkoop goed te begeleiden. Wij bieden alle service die u van een NVM makelaar in Zwolle mag verwachten.

Aankoopmakelaar Zwolle? Holtland Makelaardij!

Benieuwd naar de mogelijkheden of een vrijblijvend advies gesprek? Neem dan contact met ons op.

038-4221394 Contact